Josje zoekt een Kamer in Utrecht

Josje zoekt: Een Kamer in Utrecht

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 19 Per direct

Hi!

Dringend ben ik op zoek naar een kamer in Utrecht. Ik ga dit jaar starten met mijn HBO opleiding Huidtherapie op de HU gelegen op de Uithof. Jeeej! Verder heb ik geen specifieke eisen qua kamer, ik ben een flexibel persoon, alleen heb ik max 400 euries te besteden en een oppervlakte van min 10 m2 zou wel fijn zijn.

Ik zal mezelf in het kort even voorstellen. Ik ben Josje van Rengs, 22 jaar. Ik ben een spontane en vriendelijke meid die altijd in is voor wat leuks. Ik ben sportief, avontuurlijk en ik hou van eten en gezelligheid. Een echte levensgenieter dus! Mijn passie is volleybal wat ik al vanaf m’n puppy jaren doe. Helaas moet ik dit in mijn dorpje achterlaten, maar wil ik graag voortzetten in Utrecht. Misschien e.v.t. ook een andere sport gezellig met huisgenootjes aangezien ik meerdere sporten leuk vind en het best wel oké kan. Ik vind het leuk om een avondje te stappen, maar ben ook zeker in voor rustige huisavondjes met een wijntje op de bank en een goed gesprek. Daarnaast kan ik mezelf prima vermaken en heb ik ook mijn eigen ding. Ik houd enorm van gezelligheid en leuke dingen, maar ik ga ook zeker 100% voor mijn studie. Het wordt mijn eerste kamer uit huis, na wel 5 maanden zelfstandig in Mallorca gewoond te hebben. Hebben jullie een leuke kamer vrij en waarbij ik enigszins aan jullie huisgenoot-profiel voldoe?

Ohja misschien ook nog een kleine toevoeging: ik heb een liefde voor dieren. Ik ben vanaf mijn 10e tot mijn 21e opgegroeid met een lief klein leuk hondje Spiky waar ik altijd dol op was.

Graag word ik uitgenodigd voor een bezichtiging/hospiteeravond, zodat ik meer kan vertellen en ben ook zeker benieuwd naar jullie.
Groetjes Josje

Algemene informatie: Josje
  Vrouw, 26 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Huidtherapie (HBO)