Apartment for rent: Oudegracht in Utrecht

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 08 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim 3-kamer appartement van ca. 90m2 gelegen aan de Oudegracht per direct beschikbaar voor € 1.795,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig 3-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping aan van een authentiek en monumentaal pand aan de Oudegracht. Bij binnenkomst van het appartement heeft u toegang tot de ruime woonkamer met open keuken die is v.v. een oven, 4-pit gastoestel en een afzuigkap. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de Oudegracht. De woning heeft 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde en een ruimte kamer aan de achterzijde. Daar tussenin is badkamer gelegen voorzien van een bad/douche, wastafel, handdoekradiator en een aparte toilet. Tevens beschikt het appartement over een mooie houten vloer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een ruim dakterras die is gelegen aan de achterzijde van het pand. Kortom een uniek appartement op een schitterende locatie.

Ligging
Dit appartement is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Op ongeveer 3minuten lopen van het stadscentrum welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartement. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bijzonderheden.
- Appartement beschikt over airconditioning.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Totale oppervlakte ca.85m2.
- Geen huisdieren.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.795,- exclusief nutsvoorzieningen (g/w/e, tv/internet) en belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map

Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving, Utrecht

More information about living in Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving