Apartment for rent: no longer available Kerkstraat in Utrecht

  • 77 m2
  • 2 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

In een charmant straatje in de wijk Wittevrouwen is dit ruime, gerenoveerde appartement gelegen op de begane grond van een karakteristiek pand. Prachtige, hoge plafonds, openslaande deuren naar het gezellige stadstuintje en een ruime slaapkamer.

De woonkamer is nieuw gestuct en is zo ruim dat er gemakkelijk een zithoek, eethoek en thuiswerkplek gecreëerd kan worden. Verder heeft de woning een gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, nieuwe badkamer met heerlijke regendouche, separaat toilet en een ruime slaapkamer waar voldoende plek is voor een tweepersoonsbed, kledingkast en eventueel een bureau.

De woning is gelegen aan de Kerkstraat, een zijstraat van de Nachtegaalstraat. Hier bevinden zich vele leuke winkels, restaurants en terrassen. Binnen enkele minuten lopen bereik je de Stadsschouwburg en Park Lepelenburg voor een heerlijke wandeling.

Indeling.

Begane grond:
Eigen voordeur, binnenkomst in de lange hal welke toegang biedt tot de opvallend ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, de keuken, badkamer en het separaat toilet. Vanuit de keuken is de slaapkamer te bereiken. Vanuit de slaapkamer is de tuin ook te bereiken.

Bijzonderheden;
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode 24 maanden, met optie tot verlenging;
- Gestoffeerd;
- Tuin;
- Volledig gerenoveerd;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 1.700,- (excl. G/W/E)

- Waarborgsom: € 1.700,-

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Buiten Wittevrouwen
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map