Appartement huren: niet meer beschikbaar Kerkstraat in Utrecht

  • 77 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In een charmant straatje in de wijk Wittevrouwen is dit ruime, gerenoveerde appartement gelegen op de begane grond van een karakteristiek pand. Prachtige, hoge plafonds, openslaande deuren naar het gezellige stadstuintje en een ruime slaapkamer.

De woonkamer is nieuw gestuct en is zo ruim dat er gemakkelijk een zithoek, eethoek en thuiswerkplek gecreëerd kan worden. Verder heeft de woning een gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur, nieuwe badkamer met heerlijke regendouche, separaat toilet en een ruime slaapkamer waar voldoende plek is voor een tweepersoonsbed, kledingkast en eventueel een bureau.

De woning is gelegen aan de Kerkstraat, een zijstraat van de Nachtegaalstraat. Hier bevinden zich vele leuke winkels, restaurants en terrassen. Binnen enkele minuten lopen bereik je de Stadsschouwburg en Park Lepelenburg voor een heerlijke wandeling.

Indeling.

Begane grond:
Eigen voordeur, binnenkomst in de lange hal welke toegang biedt tot de opvallend ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, de keuken, badkamer en het separaat toilet. Vanuit de keuken is de slaapkamer te bereiken. Vanuit de slaapkamer is de tuin ook te bereiken.

Bijzonderheden;
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode 24 maanden, met optie tot verlenging;
- Gestoffeerd;
- Tuin;
- Volledig gerenoveerd;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Inkomenseis: 3 keer de huur als brutosalaris.

Huurprijs:
- Kale huurprijs: € 1.700,- (excl. G/W/E)

- Waarborgsom: € 1.700,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Buiten Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart