Apartment for rent: Lichtegaard in Utrecht

  • 100 m2
  • 4 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig volledig gemeubileerd 4 kamer appartement gelegen aan de Lichtegaard midden in het centrum van Utrecht, per direct beschikbaar voor € 2.750,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtig gemeubileerd appartement is gelegen op de Lichte Gaard. Op de 1e verdieping is de woonkamer gelegen met open keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit deze verdieping heeft u ook toegang tot het dakterras aan de achterzijde. Op de 2e verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom met uitzicht over de gracht en aan de achterzijde een kleine slaapkamer. Daar tussenin is 1e badkamer gelegen met douche en wastafel en een separaat toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich nog 1 ruime slaapkamer en daarbij een 2e badkamer met douche en wastafel. Kortom een prachtig appartement op een unieke locatie, die uitstekend geschikt is voor 3 woningdelers.

Ligging
De Lichte Gaard en de Donkere Gaard zijn in de Nederlandse stad Utrecht twee korte straatjes die in elkaars verlengde liggen.[1] Met hun totale lengte van omstreeks 80 meter liggen ze in de binnenstad.
De straatjes dateren uit de middeleeuwen en hebben hun naam te danken aan de boomgaard van de Utrechtse bisschop die hier voorheen lag. De Lichte Gaard heeft een enkele bebouwing aan de Oudegracht met werfkelders en een werf. De Donkere Gaard heeft daarentegen aan weerszijden bebouwing omdat in de loop der tijd huizen de werf hebben overbouwd.

Details
- Geschikt voor 3 werkende woningdelers
- Oppervlakte 100m2
- Roken en huisdieren niet toegestaan
- Voorschot g/w/e, tv, internet € 245,- per maand
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn bepaalde tijd met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Per direct

Prijs
€ 2.750,- per maand exclusief stadverwarming, water, elektra, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer, keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Domplein, Neude, Janskerkhof
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map