Apartment for rent: no longer available Schoutenstraat in Utrecht

  • 110 m2
  • 2 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim gemeubileerd 2-kamer appartement met ruim dakterras ca. 110m2 op de Schoutenstraat beschikbaar per direct €1950,- exclusief.

Omschrijving
Prachtig appartement gelegen in een monumentaal pand aan de Schoutenstraat. Het appartement is gelegen op de 3e en 4e verdieping in het hart van de binnenstand. Via de entree gaat u naar de 3e verdieping, waar zich de keuken en de badkamer gelegen zijn. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en wasmachine. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Op de bovenste verdieping is de ruime woonkamer gelegen welke voorzien is van een authenthieke open haard en kenmerkt zich door het vele hout. Via de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige dakterras van ca 35m2 welke is gelegen op het westen. Tevens is er in deze kamer nog een extra ruimte gecreerd die pefect gebruikt kan worden door gasten. Via een trap in het halletje gaat u naar de slaapkamer welke is voorzien is van 2 grote velux ramen en een dubbel bed.

Locatie
Dit appartement bevindt zich midden in het bruisende centrum van Utrecht. Het appartement bevindt zich naast het Neude en vlakbij de Dom. U kunt volop genieten van de binnenstad welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Ook het Centraal Station Utrecht is op loopafstand van het appartement. Klik hier voor om een virtuele tour van de omgeving.

Details
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Gelegen op een schitterende locatie.
- Beschikking over een ruim dakterras.
- Oppervlakte ca. 110m2.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn 12 maanden met optie verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten € 295,- exclusief BTW.
- Beschikbaar 20-december 2019

Prijs
€ 1.950,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.
Voorschot G/W/E/I/ Servicekosten € 120,- +€55,-

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Domplein, Neude, Janskerkhof
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map