Apartment for rent: no longer available Voorstraat in Utrecht

  • 65 m2
  • 2 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 65m2 gelegen aan de Voorstraat te Utrecht. Beschikbaar per 1 november 2021 voor € 1.200,- exclusief.

Omschrijving
Midden in het Centrum van Utrecht is dit appartement gelegen op de 3e verdieping van een schitterend hoekpand. U komt het appartement binnen in de ruime woonkamer van ca. 35m2. De woonkamer beschikt over een nieuwe open keuken die is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en 4-pitsfornuis met afzuigkap. Naast de woonkamer ligt de ruime slaapkamer van ca. 15m2. Direct aan de slaapkamer grenst de badkamer met douche/bad, wastafel, handdoekradiator. Er is een aparte kast met wasmachine aansluiting. Tevens er is er een separaat toilet. Tot slot is middels een trap in de woonkamer het dakterras te bereiken van ca. 12m2 groot die een prachtig 360° uitzicht geeft. Kortom een super appartement op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht.

Ligging
Dit prachtige appartement is gelegen op de Voorstraat op de hoek van de Voorstraat en het Neude, midden in het centrum van Utrecht. De Voorstraat is een straat in het centrum van Utrecht. Deze straat loopt enigszins gebogen en is ongeveer 300 meter lang. De Voorstraat is ontstaan omstreeks 1300. Alle voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant en diverse cafés zijn op loopafstand gelegen. Ook het Janskerkhof is op steenworp afstand. Het Centraal Station Utrecht is zowel per bus al lopend makkelijk en snel te bereiken.

Details
- Prachtig uitzicht op het Neude.
- Nieuwe foto's volgen.
- Appartement is volledig geschilderd en voorzien van een nieuwe keuken en vloer.
- Geschikt voor 1 persoon of een koppel
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurovereenkomst onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 november 2021.

Prijs
€ 1.200,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Domplein, Neude, Janskerkhof
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map