Apartment for rent: no longer available Arthur Van Schendelstraat in Utrecht

  • 80 m2
  • 3 rooms
  • 08 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 3-kamer appartement van ca. 80m2 aan de Arthur van Schendelstraat, beschikbaar per 6 maart 2022 € 1.545,- exclusief.

Omschrijving
Een gestoffeerd 3-kamer appartement op de begane grond van het appartementencomplex aan de Arthur van Schendelstraat. Via de hal komt u uit bij de ruime woonkamer die is voorzien van een prachtige laminaatvloer. De keuken bevindt zich in het verlengde van de woonkamer deze is voorzien van een afwasmachine, oven, magnetron, koelkast met aparte vriezer en een 4-pits inductie fornuis. Ook is er voldoende opslagruimte om alle keukenapparatuur op te bergen. De woonkamer geeft toegang tot een balkon. De badkamer beschikt over een aparte douche, wastafel en designradiator. Er is een separaat toilet aanwezig. De slaapkamers bevinden aan weerszijden van het appartement. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en de tweede slaapkamer aan de achterzijde. Ook is er een aparte opslag van ca. 6m2 met wasmachineaansluiting.

Ligging
Dit appartement is gelegen in de woonwijk Hoogh Boulandt naast het Centraal Station Utrecht en op loopafstand van het oude Centrum van Utrecht. Het bruisende Ledig Erf is om de hoek en in het park welke de singel omringd kunt u heerlijk tot rust komen. Parkeren kan voor de deur op aanvraag van een vergunning. Uitvalswegen als de A2, A12 en A27 zijn nabij.

Bijzonderheden
- Geschikt voor een alleenstaande of werkend stel.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Appartement beschikt over een eigen buitenruimte
- Bering in de kelder van het complex
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlerning
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 06 maart 2023.

Prijs
€ 1545,- per maand exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, keukenapparatuur en servicekosten.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Hooch Boulandt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map