Apartment for rent: no longer available Hartingstraat in Utrecht

  • 84 m2
  • 3 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim gestoffeerd 3-kamer appartement van ca. 84m2 aan de Hartingstraat in Utrecht, beschikbaar per 1 augustus voor € 1.675,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
De ruime woonkamer en het aangrenzende balkon, beide op het zonnige zuidwesten, kijken uit op een lavendelpark. Via de entreehal heeft u toegang tot alle ruimtes inclusief een aantal inbouwkasten. De eetkamer aan galerijzijde gaat over in een open keuken met diverse inbouwapparatuur, die in open verbinding staat met de woonkamer van ca. 25m2 aan de straatzijde. Aan de galerijzijde bevindt zich de eerste slaapkamer van ca. 8,7m2. De tweede slaapkamer van ca. 11m2 bevindt zich aan de straatzijde. Vanuit de slaapkamer en woonkamer is het balkon op het zuidwesten bereikbaar. Daarnaast is de woning voorzien van een nette badkamer met douchecabine en een wastafel, tevens is er een aparte toiletruimte.

Ligging
Het appartement heeft een bijzonder gunstige ligging ten opzichte van winkels en voorzieningen. Het oude stadscentrum van Utrecht, Hoog Catharijne en station Utrecht Centraal bevinden zich op loopafstand. De Hartingstraat zelf en het lavendelpark zijn vrij rustig. Een perfecte balans tussen rustig wonen en toch het bruisend centrum in de directe nabijheid!

Details
- Gelegen op een mooie locatie
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Appartement recentelijk gerenoveerd
- Geschikt voor 1 persoon of een stel
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 augustus 2022

Prijs
€ 1.675,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief servicekosten, laminaatvloer en keukenapparatuur en combi wasdroger.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Hooch Boulandt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map