Apartment for rent: no longer available Koningsweg in Utrecht

  • 35 m2
  • 2 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Knus gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 35m2, gelegen aan de Koningsweg beschikbaar per 1 mei voor € 925,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de begane grond en u komt het appartement binnen direct in de woonkamer die zich kenmerkt door veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van een vierpits gaskookplaat, oven en wasmachineaansluiting. Daarnaast is de slaapkamer gelegen. Die tevens geeft tot een klein tuin.. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Locatie
Di appartement is gelegen aan de Koningsweg. Deze weg verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. De vele mogelijkheden omtrent gastronomie aan het Ledigerf en de gezellige Twijnstraat zijn te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 4 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum.

Details
- Nieuwe foto’s volgen
- Geschikt voor 1 persoon.
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 mei 2024.

Prijs
€ 925,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: L. Napoleonplantsoen en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map