Apartment for rent: no longer available Bonistraat in Utrecht

  • 80 m2
  • 4 rooms
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim 4-kamer appartement ca. 80m2 gelegen aan de Bonistraat beschikbaar per 1 januari 2023 voor € 1.475,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Deze 4-kamer bovenwoning is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het pand. Op de 1e verdieping is de ruime woonkamer gelegen met half open keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, 4-pits kookplaat en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het Merwedekanaal. Op de 2e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van ca. 12m2, 10m2 en 7m2. Tevens bevindt zich hier ook nog een badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de 1e verdieping is nog een separaat toilet. Op de begane grond van het complex is nog een berging gelegen met ruimte om je fietsen te stallen.

Ligging
Dit appartement is gelegen nabij de Bonistraat in Lombok west op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum. Ook met het openbaar vervoer is het stadscentrum makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere naar de Kanaalstraat hier bevinden zich vele leuke winkels of u kunt naar het nieuwe winkelcentrum aan de Groeneweg.

Details
- Gelegen op een mooie locatie
- Woning is recentelijk gerenoveerd
- Geschikt voor 2 werkende personen.
- Woning beschikt over een tuin
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 januari 2023

Prijs
€ 1.475,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website. 

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Laan van Nieuw-Guinea, Spinozaweg e.o.
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map