Apartment for rent: no longer available Haroekoeplein in Utrecht

  • 95 m2
  • 4 rooms
  • 25 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig en ruim 4- kamer appartement van ca. 95m2 met dakterras, gelegen aan het Haroekoeplein per 01 november beschikbaar voor € 1.650,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige ruime hoek appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over een Frans balkon. De half open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft 3 slaapkamers waarvan 1 ruime slaapkamer die tevens toegang geeft tot een ruim dakterras van ca. 50m2. Een nette badkamer met bad, separate douche en wastafel. Er is een separaat toilet alsmede een aparte berging met wasmachine/droger aansluiting. In de kelder bevindt zicht nog een privé berging van ca. 11m2 en heeft het appartement een privé parkeerplek aan de overzijde van het pand.

Locatie
Dit appartement is gelegen aan het Haroekoeplein in Lombok op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum. Ook met het openbaar vervoer is het stadscentrum makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere naar de Kanaalstraat hier bevinden zich vele leuke winkels. Tevens zijn er op het plein waar het appartement is gelegen een aantal winkels gelegen waar u ook terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Niet geschikt voor woningdelers
- Privé parkeerplek
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 november 2022.

Prijs
€ 1.650,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer, keukenapparatuur en privé parkeerplaats.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Laan van Nieuw-Guinea, Spinozaweg e.o.
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map