Apartment for rent: Weltevredenstraat in Utrecht

  • 60 m2
  • 3 rooms
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig volledig nieuw 3-kamer appartement ca. 60m2 gelegen aan de Weltevredenstraat beschikbaar per 09 november 2020 voor € 1.350,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig opgeknapt 3-kamer appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het pand. Op de 1e verdieping heeft u toegang tot de woonkamer aan de voorzijde en een gesloten keuken aan de achterzijde. Deze keuken beschik over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u ook nog toegang tot een klein balkon aan de achterzijde. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de bovenste verdieping hier bevinden zich 2slaapkamers. Ook is de badkamer op deze verdieping gelegen met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een separaat toilet.

Ligging
Dit appartement is gelegen nabij de Laan van Nieuw-Guinea in Lombok op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum. Ook met het openbaar vervoer is het stadscentrum makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere naar de Kanaalstraat hier bevinden zich vele leuke winkels of u kunt naar het nieuw winkelcentrum aan de Groeneweg.

Details
- Gelegen op een mooie locatie.
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Woning beschikt over een tuin
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 09 november 2020.

Prijs
€ 1.350,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 1 jaar. Bij een huurperiode korter dan 1 jaar kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Laan van Nieuw-Guinea, Spinozaweg e.o.
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map