Apartment for rent: Oudegracht in Utrecht

  • 105 m2
  • 3 rooms
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 3-kamer werfkelder/appartement ca. 105m2 aan de Oudegracht in Utrecht beschikbaar per 01-oktober 2020 voor € 1325,-exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige authentieke werfkelder is gelegen aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Bij binnenkomst heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 40m2. De woonkamer grenst aan een open keuken welke is voorzien van een koelkast, een vriezer met 3 lades, vaatwasser, magnetron/oven combinatie en een 4-pits elektrisch fornuis. Als je doorloopt naar de achterzijde heb je toegang tot de 2 slaapkamers van ca. 14m2 met inbouwkast en een kleinere kamer met inbouwkast van ca. 6m2. Aan de achterzijde is ook de ruime badkamer gelegen welke is voorzien van een bad, aparte douche, wastafel en handkoekradiator. Het appartement beschikt over een apart toilet. Tevens beschikt het gehele appartement over voldoende kastruimte om spullen op te slaan. Het beschikt ook over een terras aan de werf. Kortom een uniek en prachtig appartement op een super locatie.

Locatie
Dit appartement is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Ongeveer 3 minuten lopen naar het stadscentrum welke is omgeven door diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze werfkelder. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.
Klik hier voor een virtuele tour van de omgeving

Details

- Totale oppervlakte ca. 105m2
- Appartement is perfect geschikt voor een koppel.
- € 150,- per maand voor g/w/e.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode minimaal 12 maanden.
- Waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur .
- Eenmalige administratiekosten € 295,- exclusief 21% btw.
- Beschikbaar per 01-oktober 2020

Prijs
€ 1325,- exclusief g/w/e. Exclusief kabel tv, internet en gemeentelijkenbelastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of u kunt uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

More information about living in Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving