Apartment for rent: no longer available Vrouwjuttenstraat in Utrecht

  • 50 m2
  • 2 rooms
  • 02 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement, ca. 56m2, in de Vrouw Juttenstraat in Utrecht, per direct beschikbaar voor € 1.500,-. exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtige, gelijkvloerse, gemeubileerde appartement is gesitueerd op de begane grond in de Vrouw Juttenstraat. De woonkamer (ca. 27m2) is uitgerust met een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer kun je de halfopen keuken (ca. 7m2) bereiken. Deze is volledig uitgerust met o.a. een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en 4 pits gasfornuis. Op deze verdieping vind je ook de badkamer (ca. 5m2). Deze is voorzien van een separate douche, een wastafel en een toilet. Ook heb je een wasmachine/droger tot je beschikking. De slaapkamer is ongeveer 11m2 en voorzien van een tweepersoonsbed en een kast. Verder is er ook nog een terrasje, gelegen op het noordwesten. Al met al een perfect appartement voor een stel of een enkele persoon.

Omgeving
De Vrouw Juttenstraat ligt in het centrum van Utrecht. Ondanks dat dit het geval is, is het in de straat zelf rustig en stil. In de omgeving van het appartement kun je winkels vinden langs de Oude Gracht en in de Twijnstraat, terrassen bij het Ledig Erf of in het centrum en, vanwege het feit dat dit appartement in het Museumkwartier ligt, meerdere musea. Utrecht Centraal Station, een van de grootste knooppunten van Nederland, ligt op slechts 5 minuten afstand. Zodoende biedt dit appartement de kans om te genieten van alle voordelen van de binnenstad, zonder dat je je zorgen moet maken over lawaai en overlast.

Details
- Klik hier meer informatie over de omgeving.
- Nieuwe foto's volgen
- Volledig gemeubileerd.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Totale oppervlakte van ongeveer 56m2.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode van 5 maanden.
- Borg staat gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten van € 295,- exclusief 21% BTW.
- Per direct beschikbaar.
- Inclusief internet.

Prijs
€ 1.500,- per maand, exclusief g/w/e en belastingen. Inclusief kabel TV, internet, keukenapparatuur en meubels.

De genoemde huurprijs is gebaseerd op een huurperiode van minimaal 5 maanden. Een kortere huurperiode kan leiden tot een verhogen in de huurprijs.

Voor meer informatie, neemt contact met ons op of registreer je op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Lange Nieuwstraat en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map