Apartment for rent: no longer available 2E Delistraat in Utrecht

  • 64 m2
  • 2 rooms
  • 04 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

In de populaire wijk Lombok in een rustige straat ligt deze karakteristieke benedenwoning met tuin! De woning is per direct beschikbaar en wordt gestoffeerd opgeleverd. De woonkamer is verdeeld in twee delen, hierdoor kan er een fijne zithoek en een eethoek gecreëerd worden. Vanuit de woonkamer bereik je middels openslaande deuren het stadstuintje.

De woning ligt op loopafstand van de sfeervolle Kanaalstraat met diverse winkeltjes, cafés en restaurants. Vanaf de woning is het slechts enkele minuten fietsen naar Utrecht Centraal Station en de historische binnenstad van Utrecht. Ook is de snelweg A2 gemakkelijk te bereiken met de auto. Kortom, wonen in een levendige wijk op uitstekende locatie!

Indeling:
Entree, hal welke toegang biedt tot het separaat toilet en de woonkamer. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. De keuken is voorzien van een koelvriescombinatie, gaskookplaat en een vaatwasser en biedt ook toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van de woning is de badkamer met ligbad en de slaapkamer gelegen.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerd;
- Per direct beschikbaar;
- Huurperiode onbepaalde tijd, minimaal 12 maanden;
- Tuin.

Huurprijs:
- Kale huur: € 1.600,- (excl. G/W/E)

- Waarborgsom € 1.600,-

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Lombok-West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map