Apartment for rent: no longer available Schalkwijkstraat in Utrecht

  • 87 m2
  • 4 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim 4 kamer appartement ca. 87m2 gelegen op de Schalkwijkstraat per direct beschikbaar voor € 1.750,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van het pand en heeft bij binnenkomst een ruime woonkamer met open keuken die is voorzien van een kookeiland met alle benodigde inbouwapparatuur. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de 2e verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden, beide voorzien van hun eigen douche, wastafel en toilet. In het midden is nog een separate kamer die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of werkkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een prachtig PVC vloer met visgraad motief, velux raambekleding en tevens is er een wasmachine geplaatst. Kortom een uniek appartement op een toplocatie in Utrecht.

Locatie
Dit prachtige pand is gelegen in het centrum in de wijk 'Museumkwartier' op de hoek van Nieuwegracht en Schalkwijkstraat nabij het stadscentrum Vanaf deze locatie is het slechts enkele minuten wandelen richting “De Domtoren” waar u zich eenvoudig verder kunt onderdompelen in het prettige stadsleven van Utrecht. Centraal Station Utrecht is snel te bereiken en Lepelenburg ligt op slechts 1 minuut lopen.

Details
- Hoogwaardig verbouwd
- Beide slaapkamers hebben een eigen douche
- Voorschot warmte € 185,- per maand.
- Intercom met camera
- Gelegen op een toplocatie
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn bepaalde tijd met optie op verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.750,- per maand exclusief gebruikerslasten (nuts, kabel tv, internet en gemeente belastingen). Inclusief stoffering (PVC vloer) en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Kijk voor meer informatie en video's op onze website.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Nieuwegracht-Oost
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map