Apartment for rent: no longer available Burgemeester Reigerstraat in Utrecht

  • 100 m2
  • 4 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig 4-kamer appartement ca. 100m2 met tuin beschikbaar op de Burgemeester Reigerstraat. Per direct beschikbaar voor € 2.195,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit prachtig en hoogwaardig afgewerkte appartement is gelegen op de begane grond en is gelegen in één van de nog traditioneel gebouwde panden van architect Piet Klaarhamer, leermeester van Gerrit Rietveld. Bij binnenkomst in het pand via de poort gaat u naar de entree met prachtige, originele details zoals de groen-witte muurbetegeling en reliëfpatroon in het stucwerk aan beide kanten.

Bij binnenkomst van het appartement komt u direct in de ruime woonkamer met open keuken met marmeren aanrechtblad die van alle denkbare gemakken is voorzien. De woonkamer is voorzien van prachtige glas in lood ramen. Aan de achterzijde heeft u in de woonkamer middels openslaande deuren een extra en suite kamer. Vanuit deze kamer heeft u ook toegang tot de ruime tuin die is gelegen op het oosten. Aan de achterzijde bevindt zich de 1e slaap/werkkamer en 1e badkamer met douche en wastafel. In het souterrain aan de voorzijde bevindt zich nog 1 slaapkamer en een badkamer met douche, bad en wastafel en inloop kast. Het appartement is voorzien van een prachtige pvc vloer met visgraad motief en op maat gemaakte gordijnen. Tevens heeft u in de kelder een eigen berging.

Zelden komt er een appartement van dit kaliber op de markt.
Ligging
De locatie is in de loop der jaren steeds aantrekkelijker geworden met alle voorzieningen dichtbij: een gevarieerd winkelaanbod, gezellige horeca, OV en het monumentale Wilhelminapark naast de deur. Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum van Utrecht, bij Utrecht CS, de Uithof of buiten bij Amelisweerd en Rhijnauwen. Vlakbij de uitvalswegen aan de oostkant van de stad.

Bijzonderheden
- Hoogwaardig verbouwd
- Tuin op het oosten
- Berging in de kelder
- Intercom met camera
- Gelegen op een toplocatie
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn bepaalde tijd met optie op verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 2.195,- per maand exclusief gebruikerslasten (nuts, kabel tv, internet en gemeente belastingen). Inclusief stoffering, servicekosten en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Kijk voor meer informatie en video's op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Oudwijk
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map