Apartment for rent: no longer available 1E Daalsedijk in Utrecht

  • 50 m2
  • 2 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 50m2 gelegen op de 1e Daalsedijk beschikbaar per 1 november 2022 voor € 1.195,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op begane grond. Bij binnenkomst heeft u aan de achterzijde toegang tot de ruime woonkamer met open keuken die is v.v. van alle benodigde inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot een patio. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime slaapkamer die middels een schuifdeur toegang geeft tot een prachtige badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig. Dit appartement is hoogwaardig en met veel oog voor detail afgewerkt.

Ligging
Dit appartement is gelegen op 2 minuten lopen van de winkels voor de dagelijkse boodschappen, op 5 minuten lopen van de winkels in het centrum en als je geen zin hebt om te koken, dan ligt de binnenstad van Utrecht met al zijn gezellige restaurantjes aan je voeten. Parkeren is geen enkel probleem, er is altijd voldoende parkeergelegenheid met een parkeervergunning. Wil je toch liever met het openbaar vervoer dan zit je binnen 5 minuten in de trein, de bus of tram. Het appartement is gelegen op de hoek van de 1e Daalsedijk en de Oude Daalstraat.

Details
- Geschikt voor 1 persoon of een stel.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurtermijn 24 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 november 2022.

Prijs
€ 1.195,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Pijlsweerd-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map