Apartment for rent: no longer available Houtstraat in Utrecht

  • 30 m2
  • 2 rooms
  • 29 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gemeubileerd appartement vlakbij Utrecht centrum

Opzoek naar een eigen appartementje vlak bij centrum Utrecht? In de geliefde wijk Pijlsweerd gelegen charmante tussenwoning is er op één hoog een 2 kamer appartement. De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Utrecht en het treinstation. Ook scholen, openbaar vervoer en winkelvoorzieningen liggen om de hoek. Universiteit Utrecht is ongeveer een half uurtje met de bus/fietsen.

Het appartement heeft één eigen slaapkamer, één eigen woonkamer/keuken met koelkast,
eigen badkamer met inloop douche en wasmachine en overloop met trap. Het gehele huis is recent gerenoveerd en goed geïsoleerd met veel natuurlijke licht inval. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd inclusief keukengerei, handdoeken etc. en is dus ideaal voor expats of internationale studenten.

Het is helaas niet mogelijk om hier samen te wonen, het appartement is slechts voor 1 persoon beschikbaar. Inschrijven is mogelijk. Het appartement is beschikbaar.In overleg is het ook mogelijk om voor 1,5 jaar te huren t/m 30-10-21. Eerder opzeggen is geen probleem. Er geldt een 2 maanden opzeg termijn en 2 maanden borg (1900 eu) die je terug krijgt wanneer de woning weer netjes opgeleverd wordt en uitgeschreven bent. De totale huurprijs per maand is 950 eu inclusief gas/water/elektra/belastingen/internet. Roken is niet toegestaan!

In de studio onder het appartement woont Hidde. Met hem deel je de voordeur en de hal beneden. Hij werkt full time en is opzoek naar een rustige boven buurman/vrouw.
Stuur een leuk bericht met een introductie over jezelf en dan plannen we in overleg een bezichtiging. Bezichtigen/kennismaken via skype is ook mogelijk.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Pijlsweerd-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Private living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 21
Maximum age: 36
Gender: Doesn't matter
Status: Professional Starter Job seeker
Show on map