Apartment for rent: no longer available Zeedijk in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gemeubileerd 2-kamer appartement ca. 45m2 gelegen aan de Zeedijk beschikbaar per 1 september 2022 voor € 1.215,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig nieuw gemeubileerd appartement is gelegen in het souterrain en is onderdeel van een statig herenhuis, waar de eigenaren boven wonen. Het appartement heeft een ruime woonkamer met luxe open keuken die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De woning beschikt over een ruime slaapkamer en een badkamer ensuite met douche, toilet en wastafel. Kleine berging onder de trap. Woning is toegankelijk via eigen entree, via de algemene garage.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de Zeedijk in Zijdebalen langs het water van de Vecht. Zijdebalen is genoemd naar de 17de-eeuwse zijdespinnerij. Deze is inmiddels getransformeerd tot een geweldig woonproject, met volop variatie in de omgeving! Het bruisende centrum van Utrecht ligt slechts op 5 minuten wandelafstand. Centraal Station is gemakkelijk te bereiken per fiets of met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op steenworp afstand en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen zijn te vinden in de nabije omgeving.

Details
- Voorkeur één persoon
- Optioneel het huren van een parkeerplek € 125,- per maand
- € 180,- per maand voorschot g/w/e, tv en internet
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurovereenkomst 12 maanden met optie tot verlening
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar 1 september 2022.

Prijs
€ 1.215,- exclusief gebruikerslasten (gas, water, elektra, servicekosten, tv/internet en belastingen). Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Pijlsweerd-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map