Apartment for rent: no longer available Amsterdamsestraatweg in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 rooms
  • 09 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig 2-kamer appartement van ca. 45m2 met dakterras op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, beschikbaar per 1 augustus 2022 voor € 1.020,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit 2-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping van de woning. Bij binnenkomst komt u in de woonkamer van ca. 20m2 welke is gelegen aan de voorzijde. Aan de woonkamer grenst de half open keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, 4-pitsgasfornuis, oven en magnetron. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer welke doormiddel van een mooie glazen schuifpui toegang biedt tot het riante dakterras van ca. 30m2. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, toilet, wasmachine en droger.

Ligging
Op een prachtige locatie op loopafstand van het Julianapark ligt dit prachtige appartement. Op 15 minuten fietsen van Centraal Station Utrecht, het oude stadscentrum en de gezellige multiculturele Amsterdamsestraatweg voor de dagelijkse boodschappen. Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen naar A2 en A12 en het Zuilen treinstation, van uit daar bent u in ca. 20 minuten in Amsterdam.

Bijzonderheden
- Nieuwe foto’s volgen
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Geschikt voor een alleenstaand of een stel
- Gratis parkeren in de omgeving
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurovereenkomst bepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 augustus, 2022

Prijs
€ 1.020,- exclusief gas water, elektriciteit, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief pvc vloer, lamellen, wasmachine, droger, magnetron, koelkast en 4pits gasplaat.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Prins Bernhardplein en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map