Apartment for rent: no longer available Berlagestraat in Utrecht

  • 36 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruim 2-kamer appartement ca. 36 m2 gelegen aan de Berlagestraat te Utrecht beschikbaar per direct voor € 840,- exclusief.

Appartement
Entree, hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken, lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer met een frans balkon. Functionele witte open keuken voorzien van koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De wanden in het appartement zijn strak afgewerkt. Bij binnenkomst is de slaapkamer links. De badkamer is betegeld met witte tegels op de muur en de vloer. De ruimte is voorzien van een ruime douchehoek, wastafel en een toilet. Inpandige berging met wasmachine aansluiting, ruimte voor de droger, C.V.-combiketel en mechanische ventilatie unit.

Omgeving
Door de ligging aan de rand van Utrecht bevindt het zich centraal ten opzichte van tal van voorzieningen. Centrum van Utrecht binnen 15 minuten bereikbaar. Openbaar vervoer direct voor de deur en parkeren is gratis! Enerzijds is sprake van een prachtig groene omgeving om van te genieten middels inspanning (sportvelden) en ontspanning (Stadstuin Zuilen, de Parel van Zuilen) en voor een lekkere wandeling of picknick ga je natuurlijk naar rivier de Vecht. Anderzijds is de ligging in de nabijheid van de levendige Amsterdamsestraatweg of winkelcentrum Rokade met een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden.

Details
- Bouwjaar 2010
- Huisdieren niet toegestaan.
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Oplevering per direct.

Prijs
€ 840,00 per maand exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.
€ 35.00 servicekosten: (Vergoeding verlichting, schoonhouden algemene ruimte en lift)

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Prins Bernhardplein en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map