Apartment for rent: no longer available Van Bijnkershoeklaan in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gemeubileerd 2 kamer appartement van ca. 45 m2 gelegen op de van Bijnkershoeklaan per 1 juni 2022 beschikbaar voor € 1.195 exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving.
Dit prachtig 2-kamer appartement is gelegen op 4e en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is ca. 3 jaar geleden in zijn geheel opgeknapt. De woonkamer geeft een prachtig groen uitzicht. Er is een half open keuken welke is voorzien van een koelkast met vriezer, combi oven/magnetron, kookplaat en afzuigkap. De slaapkamer beschikt over een ruime 4 deur inbouwkast. De badkamer heeft een ruime douche, wastafel en toilet. Op de begane grond beschikt het appartement tevens over een ruime berging.

Ligging
In Transwijk gelegen recent gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt 2-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping en een ruime berging op de begane grond, die bereikbaar is door het goed verzorgde binnenhof aan de achterzijde van het pand. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen (A-12 en A-2) en nabij diverse opstappunten van het openbaar vervoer, het moderne winkelcentrum Kanaleneiland en het prachtig aangelegde Transwijk Park ligt op loopafstand! . In slechts 10 minuten fietsen bent u in de binnenstad. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving diverse sportfaciliteiten (fitness, voetbal-/tennis-/hockeyverenigingen, zwembad, e.d.).

Details
- Gratis parkeren in de omgeving
- Huisdieren niet toegestaan
- Voorschot g/w/e, tv en internet € 192,- per maand
- Geschikt voor 1 persoon
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 juni 2022

Prijs
€ 1.195,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u zich aanmelden op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Transwijk-Noord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map