Apartment for rent: no longer available Johannes de Bekastraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 08 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 40m2 aan de Johannes de Bekastraat beschikbaar per 01-02-2020 voor € 1.025,- exclusief.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping van een prachtig hoekpand. Bij binnenkomst heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 25m2 die zich kenmerkt zich door veel lichtinval. In de woonkamer bevindt zich de open keuken die is v.v. een 4-pits gaskookplaat en afzuigkap die de lucht naar buiten afvoert. Vanuit de woonkamer kunt u heerlijk genieten van het franse balkon op het noorden. De aparte slaapkamer is ca. 10m2 en heeft 2 grote ramen. De badkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en beschikt over een douche en wastafel, ook is er een aansluiting voor een wasmachine aanwezig. De separate toilet bevindt zich naast de ingang van het appartement. Kortom een mooi appartement op een goede locatie.

Locatie
Dit mooie appartement is gesitueerd aan de Johannes de Bekastraat, in de populaire buurt; Vogelenbuurt. Dit is een mooie omgeving vlakbij het Centrum van Utrecht en het Griftpark is op loopafstand gelegen. Diverse winkels en openbaar vervoer liggen om de hoek, vanaf het appartement bent u in ca. 10m2 op het Centraal Station Utrecht. Ook snelwegen A28, A27 en de A2 zijn makkelijk bereikbaar.

Details
- Geschikt voor een alleenstaande of een koppel.
- Totale oppervlakte circa. 37m2.
- Eventueel witgoed ter overname
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige administratiekosten á €295,- exclusief 21% btw.
- Beschikbaar per 01-02-2020.

Prijs
€ 1.025,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen of uzelf in schrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Vogelenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map