Apartment for rent: no longer available Weerdsingel O.Z. in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 20 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 40m2 beschikbaar per 1 februari 2024 aan Weerdsingel oostzijde € 1.250,- exclusief

Omschrijving
Dit prachtig 2-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst heeft u direct toegang tot de woonkamer van ca. 20m2. De woonkamer beschikt over een open keuken welke is v.v. van diverse inbouwapparatuur. Naast de woonkamer is slaapkamer gelegen van ca. 8m2. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang de badkamer welke is v.v. een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. Tevens heeft u vanuit de woonkamer middels openslaande deuren ook toegang tot een eigen balkon welke is gelegen op het oosten.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de rand van het centrum op de Weerdsingel oostzijde. De Weerdsingel is ongeveer tegelijk ontstaan met de naast gelegen Bemuurde Weerd welke rond 1300 is ontstaan als voorstad van Utrecht. De Bemuurde Weerd staat ook bekend om de plek in Utrecht met de meeste zon. U kunt heerlijk langs de kade genieten van de voorbijkomende pleziervaart bij de haven en de bekende sluizen. Vandaag de dag is de Weerdsingel door stadsuitbreidingen geen voorstad meer, maar de naam is blijven bestaan als straatnaam. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik en op steenworp afstand van het bruisende oude stadscentrum van Utrecht en het Centraal station. Ook diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden
- Foto’s volgen zijn van het naast gelegen appartement (gespiegeld).
- Gelegen op een mooie locatie.
- Geschikt voor 1 persoon of een stel.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 februari 2024.

Prijs
€ 1.250,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en gemeente belastingen. Inclusief keukenapparatuur en laminaatvloer.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Vogelenbuurt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map