Apartment for rent: no longer available Aartsbisschop Romerostraat in Utrecht

  • 80 m2
  • 3 rooms
  • 04 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim 3-kamer appartement ca. 80m2 gelegen aan de Aartsbisschop Romerostraat beschikbaar per 01-augustus 2020 voor € 1.250,- exclusief.

Omschrijving
Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementen complex. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een half open keuken die is v.v. een oven, 5-pits gasfornuis en een afzuigkap. Tevens heeft het appartement 2 slaapkamers van ca. 10m2 en 8m2. Daarbij is een badkamer gelegen die is v.v. een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Op de begane grond van het complex heeft het appartement nog een eigen berging en afgesloten fietsenstalling. Tevens kunt u vrij parkeren in de omgeving.

Ligging
Voordorp is een groene en relatief jonge wijk in het noordoostelijk deel van Utrecht met winkels (Winkelcentrum De Gaard), scholen, kinderdagverblijf en een sportcomplex (o.a. tennis, cricket, voetbal en fitness) op loopafstand. Het appartement ligt op ca. 10 minuten fietsafstand van het centrum en het bos bij Groenekan en heeft een goede busverbinding met het Centraal Station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en de verschillende uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Details
- Woning delen met 2 personen mogelijk.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Overeenkomst 12 maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% btw.
- Beschikbaar per 01-08-2020.

Prijs
€ 1.250,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer, servicekosten en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Voordorp en Voorveldsepolder
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map