Apartment for rent: no longer available Gansstraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig gerenoveerd 2-kamer appartement van ca. 40m2, gelegen aan de Gansstraat, beschikbaar 01-december 2019 voor € 1095,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig gerenoveerd appartement is gelegen op de begane grond. U komt het appartement binnen in de hal die aan achterzijde toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer biedt tevens toegang tot een tuin van ca. 16m2 met tuin. Vanuit de entreehal aan de voorzijde heeft u toegang tot de slaapkamer met hierbij de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet en ruimte met wasmachine aansluiting.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Meer foto’s volgen.
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 n maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar 01-december 2019.

Prijs
€ 1095,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.
Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Watervogelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map