Apartment for rent: no longer available Gansstraat in Utrecht

  • 91 m2
  • 3 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 3-kamer appartement ca. 90m2 inclusief parkeerplaats gelegen op de Gansstraat per beschikbaar voor € 1.595,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit uitstekende onderhouden en ruime appartement is gelegen in een kleinschalig appartementen complex op de Gansstraat aan de rand van Utrecht centrum. Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met 3 Franse balkons die uitzicht geven op de Gansstraat. Het appartement heeft een moderne keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. In de woonkamer is ook een ruime berging met wasmachine aansluiting Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers gelegen die beide toegang geven tot een klein balkon, die is gelegen op het zuiden. Het appartement heeft een luxe badkamer met douche en wastafel, er is een separaat toilet. Op de begane grond heeft het appartement een eigen parkeerplek op een afgesloten ruimte.

Ligging
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Bijzonderheden:
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Inclusief 1 privé parkeerplaats
- Gelegen op een top locatie
- Huurovereenkomst bepaalde tijd
- Eindschoonmaak verplicht
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Per direct beschikbaar

Prijs
€ 1.595,- exclusief g/w/e, kabel tv, servicekosten, internet en belastingen. Inclusief stoffering, parkeerplek en keukenapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of u kunt uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Watervogelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map