Apartment for rent: no longer available Oudegracht in Utrecht

  • 84 m2
  • 2 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

In het vervolg klooster van de Zusters Augustinessen aan de Oudegracht zijn 21 prachtig nieuwe appartementen gerealiseerd. Dit appartement is ca. 84m2 en beschikbaar voor € 1.799,- exclusief en beschikbaar vanaf 15 juli 2024.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de begane grond aan de voorzijde en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken die is v.v. alle benodigde inbouwapparatuur. Middels een trap in de woonkamer gaat u naar de ruime kelder van ca. 33m2 met hier een ruime slaapkamer en luxe badkamer met bad, douche, dubbele wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Kortom een prachtig appartement op een fantastische plek.

Ligging
Dit appartement is gelegen aan de Oudegracht dit is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. Middenin het stadscentrum dat is vergeven van diverse winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van dit appartementen. Ook kunt u in de direct omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Historie
De panden aan de Oudegracht genaamd ‘Meisjesstad’ zijn sinds 1939 in gebruik geweest voor huisvesting en het maatschappelijke werk van de Zusters Augustinessen van Sint Monica. De gebouwen waren leef- en woongemeenschappen, samenkomstruimtes en diverse kantoorruimtes, maar de zusters zelf leven al ruim twintig jaar in het aangrenzende gebouw aan de Waterstraat.
Omdat de zusters in aantal afnemen, werd in 2019 besloten om een deel van de panden te verkopen. Oudegracht 33 en 35 kwamen op de markt. De panden aan de Oudegracht genaamd ‘Meisjesstad’ zijn sinds 1939 in gebruik geweest voor huisvesting en het maatschappelijke werk van de Zusters Augustinessen van Sint Monica.
De gebouwen waren leef- en woongemeenschappen, samenkomstruimtes en diverse kantoorruimtes, maar de zusters zelf leven al ruim twintig jaar in het aangrenzende gebouw aan de Waterstraat.

Details
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Appartementen zijn in 2022 opgeleverd.
- In de kelder is een gezamenlijk fietsen berging aanwezig.
- € 35,- servicekosten per maand voor schoonhouden verwarmen, verlichten algemene ruimte alsmede het wassen van de buitenbeglazing.
- € 200,- Voorschot warmte, elektra en water
- Tv/internet kan op eigen naam worden afgesloten.
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn van 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg is gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 15 juli 2024.

Prijs
€ 1.799,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Wijk C
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map