Apartment for rent: Androsdreef in Utrecht

  • 92 m2
  • 4 rooms
  • 02 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim 4-kamer appartement ca. 90m2 met balkon op het zuidoosten op de Androsdreef beschikbaar per 1 januari 2023 voor € 1.400,- exclusief per maand.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de zesde verdieping, welke te bereiken is via het trappenhuis of lift. Via de entree heeft u toegang tot de hal met voldoende kastruimte. Het appartement beschikt over een ruime L-vormige woonkamer met daarbij een gesloten keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens heeft het appartement 3 slaapkamers van ca. 12, 10m2, 9m2 en, waarvan de grootste slaapkamer, nu in gebruik en ingericht als eetkamer en toegang geeft tot het balkon. De badkamer is v.v. een douche en wastafel, tevens zit hier de aansluiting voor de wasmachine. Het appartement beschikt over een separate toilet. Ook is er op de begane grond een berging van ca. 8m2 beschikbaar en is het vrij parkeren voor het appartementencomplex.

Locatie
Dit appartement bevindt zich in de wijk Overvecht op enkele meters fietsen van station Utrecht Overvecht. Ook de bushalte is binnen 1 minuut lopend gemakkelijk te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er 3 grote supermarkten en genoeg winkels op loopafstand. De binnenstad is goed bereikbaar per openbaar vervoer of 10 minuten fietsen. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, waardoor u snel op de A27 en de ring Noord (Zuilense ring) zit.

Details
- Appartement beschikt over een balkon.
- 2 Woningdelers toegestaan.
- Aparte berging op de begane grond van circa 8m2.
- Oppervlakte ca. 90m2.
- Voorschot warmte € 188,08 per maand.
- Eindschoonmaakkosten verplicht.
- Huurperiode 12 maanden met de mogelijkheid om te verlengen.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 december 2021.

Prijs
€ 1.400,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie of bezichtigingen willen wij u vragen contact met ons op te nemen of om uzelf in te schrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Zamenhofdreef en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map