Apartment for rent: no longer available Rhodosdreef in Utrecht

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim 3- kamer appartement ca. 85m2 met zonnig balkon op het Zuidoosten op de Rhodosdreef per direct beschikbaar voor € 1.295,- exclusief.

Omschrijving
Dit volledig opgeknapte appartement is gelegen op de vijfde verdieping, het appartement is gelegen op de hoek en beschikt over een ruime woonkamer van ca. 25m2. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht. Er is een gesloten keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur en tevens is hier ook de wasmachine aansluiting. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers van beide ca. 16m2, een van de slaapkamers geeft toegang tot het balkon die is gelegen op het oosten. De badkamer is v.v. een inloop douche en wastafel en er is een separaat toilet. Tevens is er op de begane grond een berging van ca. 5m2 beschikbaar en is het vrij parkeren voor het gehele appartementencomplex.

Locatie
Dit appartement bevindt zich in de wijk Overvecht op enkele meters fietsen van station Utrecht Overvecht. Ook de bushalte is binnen 1 minuut lopen gemakkelijk te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er 3 grote supermarkten en genoeg winkels op loopafstand. De binnenstad is goed bereikbaar per openbaar vervoer of 10 minuten fietsen. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, waardoor u snel op de A27 en de ring Noord (Zuilense ring) zit.

Details
- Appartement beschikt over een zonnig balkon.
- Geschikt voor 2 werkende woningdelers.
- Aparte berging van 5m2.
- Oppervlakte ca. 85m2.
- Eindschoonmaakkosten verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Per direct beschikbaar.

Prijs
€ 1.295,- per maand exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief laminaatvloer, keukenapparatuur en servicekosten.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Registreer je op onze website om deel te nemen aan de bezichtigingen. Deze staan gepland op woensdag 06 januari tussen 15.00 en 16.00 uur!

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Zamenhofdreef en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map