Apartment for rent: no longer available Amsterdamsestraatweg in Utrecht

  • 55 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 55m2 op de Amsterdamsestraatweg beschikbaar per direct voor € 995,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtig appartement is gelegen in een nieuw gebouwd complex. Het Complex bestaat uit 12 appartementen verdeeld over 3 lagen. Dit appartement is gelegen op de 2 verdieping en heeft bij binnenkomst een ruime woonkamer met open keuken die is v.v. een koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi oven, kookplaat en afzuigkap. De woonkamer biedt tevens toegang tot balkon waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van de zon. Het appartement heeft een ruime slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een apart toilet. Op de begane grond van het complex is er een mogelijkheid tot het huren van afgesloten parkeerplek. Tevens wordt hier een ruimte ingericht voor het stallen van je fiets. Kortom een unieke kans op een prachtig en rustig gelegen locatie.

Ligging
Op een prachtige aan de Amsterdamsestraatweg zijn deze 12 nieuwe appartementen gelegen. Op ca. 10 minuten lopen van het Julianapark en op ca. 15 min. fietsen van het Centraal Station Utrecht en het oude stadscentrum. Tevens zijn uitvalswegen zoals naar A2 en A12 en het Zuilen treinstation, vanuit daar bent u in ca. 20 minuten in Amsterdam. Vanuit hier bent u ook in snel in Maarssen en kunt u in de omgeving makkelijk en snel terecht voor de dagelijkse boodschappen.
Vlakbij het appartementen complex is De Vecht gelegen. De Vecht begint bij de Weerdsluis in de stad Utrecht en mondt uit zo’n 40 kilometer verder bij Muiden uit in de het IJmeer. Onderweg stroomt de Vecht onder andere langs de plaatsen Maarssen, Breukelen, Loenen en Weesp. Het biedt mooie wandel en fiets routes.
In de 17e eeuw, de Gouden Eeuw, lieten succesvolle Amsterdamse handelaren langs de Vecht buitenplaatsen bouwen of verbouwen. Nu is de Vecht een geliefde rivier voor de pleziervaart en het beidt prachtige wandel en fiets routes.

Bijzonderheden
- Geschikt voor een alleenstaand of een stel.
- Mogelijkheid tot het huren van een afgesloten parkeerplek á € 35,- per maand
- Mogelijkheid tot het stallen van je fiets achter een afgesloten ruimte.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Servicekosten € 25,- per maand.
- Huurovereenkomst bepaalde tijd van 12maanden met optie tot verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1050,- exclusief g/w/e, servicekosten, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Zuilen-Noord
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map