Apartment for rent: no longer available Abstederdijk in Utrecht

  • 25 m2
  • 2 rooms
  • 18 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Knus 2-kamer appartement ca. 25m2 gelegen aan Abstederdijk per direct beschikbaar voor € 650,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit knusse 2 kamer appartement is gelegen op 2e verdieping van het pand. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap. Er is een kleine slaapkamer van ca. 4m2 en een eigen badkamer met douche, toilet en wasmachine. Kortom een knus appartement op een top locatie, die ideaal geschikt is voor 1 persoon.

Ligging
De Abstederdijk is een lange straat in de Nederlandse stad Utrecht. Hij loopt van de Adriaen van Ostadelaan tot aan de Venuslaan; en passeert daarbij de Oosterspoorweg nabij Station Maliebaan. Het is gelegen op Steenworp afstand van het Centrum, het prachtige Wilhelminapark en het Ledig Erf. Ook het openbaar vervoer is makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht of diverse uitvalswegen.

Details
- Geschikt voor 1 persoon.
- Gelegen op een top locatie.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Voorschot € 70,- per maand voor g/w/e.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Per direct beschikbaar.

Prijs
€ 650,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief vloer.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Registreer je op onze website om deel te nemen aan de bezichtigingen. Deze staan gepland op donderdag 24 december tussen 13.30 en 14.30 uur!

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Abstede, Tolsteegsingel e.o.
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map