Appartement huren: niet meer beschikbaar Abstederdijk in Utrecht

  • 25 m2
  • 2 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Knus 2-kamer appartement ca. 25m2 gelegen aan Abstederdijk per direct beschikbaar voor € 650,- exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Dit knusse 2 kamer appartement is gelegen op 2e verdieping van het pand. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken inclusief koelkast, kookplaat en afzuigkap. Er is een kleine slaapkamer van ca. 4m2 en een eigen badkamer met douche, toilet en wasmachine. Kortom een knus appartement op een top locatie, die ideaal geschikt is voor 1 persoon.

Ligging
De Abstederdijk is een lange straat in de Nederlandse stad Utrecht. Hij loopt van de Adriaen van Ostadelaan tot aan de Venuslaan; en passeert daarbij de Oosterspoorweg nabij Station Maliebaan. Het is gelegen op Steenworp afstand van het Centrum, het prachtige Wilhelminapark en het Ledig Erf. Ook het openbaar vervoer is makkelijk en snel te bereiken alsmede het Centraal Station Utrecht of diverse uitvalswegen.

Details
- Geschikt voor 1 persoon.
- Gelegen op een top locatie.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Voorschot € 70,- per maand voor g/w/e.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Per direct beschikbaar.

Prijs
€ 650,- exclusief g/w/e, tv, internet en belastingen. Inclusief vloer.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Registreer je op onze website om deel te nemen aan de bezichtigingen. Deze staan gepland op donderdag 24 december tussen 13.30 en 14.30 uur!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Abstede, Tolsteegsingel e.o.
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart