Apartment for rent: no longer available Maliestraat in Utrecht

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig gemeubileerd 2-kamer appartement ca. 40m2 gelegen aan de Maliestraat, beschikbaar per direct voor € 1.900,- exclusief.

Omschrijving
Dit hoogwaardig gerenoveerd appartement is gelegen op 1e verdieping aan de voorzijde van een prachtig monumentaal pand. U komt het appartement binnen in de woonkamer die is v.v. een open keuken met alles benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot een balkon. Naast de woonkamer is de slaapkamer gelegen met direct toegang tot de badkamer met douche, wastafel en een toilet. Er is een aparte ruimte met een wasmachine/droger. De gehele woning is volledig gemeubileerd, een houtenvloer en prachtig nieuwe meubels. Op de begane grond aan de voorzijde is nog een gezamenlijke fietsenstalling gelegen.

Ligging
Dit prachtig gerenoveerd pand is gelegen op de Maliestraat, aan de rand van Wittevrouwen. Nabij de levendig Biltstraat met leuke horecagelegenheden, speciaalzaken en winkels voor dagelijkse boodschappen. De binnenstad van Utrecht is te vinden op loopafstand. Tevens liggen o.a. Stadschouwburg, het Wilhelminapark en het park Lepelenburg om de hoek van deze locatie. Ook is vanaf hier de Uithof makkelijke te bereiken. Er is namelijk een bushalte gelegen op ca. 2min lopen van het pand met directe busverbinding naar het campus terrein.

Details
- Volledig gerenoveerd en gemeubileerd.
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Bijkomende kosten € 75,- g/w/e.
- Internet € 15,- per maand.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg is gelijk aan 1 maand huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.900,- exclusief gas, water elektra, tv, internet en belastingen. Inclusief stoffering, meubilering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 3 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Buiten Wittevrouwen
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map