Apartment for rent: no longer available Nachtegaalstraat in Utrecht

  • 120 m2
  • 4 rooms
  • 08 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig gestoffeerd 4-kamer appartement ca. 120m2 aan de Nachtegaalstraat hoek Maliebaan per direct te huur voor € 1.945,- exclusief.

Omschrijving
Het betreft een prachtig licht 4 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping aan de Nachtegaalstraat. De woonkamer en suite biedt prachtig uitzicht over de Maliebaan en Burgermeester Reigerstraat. Twee riante slaapkamers waarvan een met balkon, waarbij een 3de slaapkamer realiseerbaar is. De nieuwe moderne keuken is voorzien van alle inbouw apparatuur. Nieuwe ruime badkamer voorzien van stort douche en dubbele wastafel. Apart toilet en aparte ruimte voor wasmachine en droger. Tevens voorzien van een berging in de onderbouw. Al met al een mooi volledig gerenoveerd appartement met klasse op een top locatie.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Nachtegaalstraat (Utrecht Oost) direct nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen A2, A1, A27 en A28. Het prachtige ‘Wilhelminapark’ op steenworp afstand. De Nachtegaalstraat ligt in de populaire wijk “Buiten-Wittevrouwen” is gunstig nabij de Singel, het Stadscentrum, Stadsschouwburg, winkels en het Wilhelminapark.

Bijzonderheden
- Geschikt voor werkende woning delers
- Parkeervergunning mogelijk
- Appartement volledig gestoffeerd
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn 12 maanden met optie verlening
- Borg gelijk aan 2 maand huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.945,- exclusief gebruikerslasten (nuts, kabel tv, internet, servicekosten en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor al uw vragen of om deel te nemen aan bezichtigingen, registreer je op onze website. Zie website VGW Housing voor bezichtiging.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Buiten Wittevrouwen
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map