Appartement huren: niet meer beschikbaar Nachtegaalstraat in Utrecht

  • 120 m2
  • 4 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gestoffeerd 4-kamer appartement ca. 120m2 aan de Nachtegaalstraat hoek Maliebaan per direct te huur voor € 1.945,- exclusief.

Omschrijving
Het betreft een prachtig licht 4 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping aan de Nachtegaalstraat. De woonkamer en suite biedt prachtig uitzicht over de Maliebaan en Burgermeester Reigerstraat. Twee riante slaapkamers waarvan een met balkon, waarbij een 3de slaapkamer realiseerbaar is. De nieuwe moderne keuken is voorzien van alle inbouw apparatuur. Nieuwe ruime badkamer voorzien van stort douche en dubbele wastafel. Apart toilet en aparte ruimte voor wasmachine en droger. Tevens voorzien van een berging in de onderbouw. Al met al een mooi volledig gerenoveerd appartement met klasse op een top locatie.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Nachtegaalstraat (Utrecht Oost) direct nabij winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen A2, A1, A27 en A28. Het prachtige ‘Wilhelminapark’ op steenworp afstand. De Nachtegaalstraat ligt in de populaire wijk “Buiten-Wittevrouwen” is gunstig nabij de Singel, het Stadscentrum, Stadsschouwburg, winkels en het Wilhelminapark.

Bijzonderheden
- Geschikt voor werkende woning delers
- Parkeervergunning mogelijk
- Appartement volledig gestoffeerd
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurtermijn 12 maanden met optie verlening
- Borg gelijk aan 2 maand huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.945,- exclusief gebruikerslasten (nuts, kabel tv, internet, servicekosten en gemeentelijke belastingen). Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor al uw vragen of om deel te nemen aan bezichtigingen, registreer je op onze website. Zie website VGW Housing voor bezichtiging.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Buiten Wittevrouwen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart