Apartment for rent: no longer available Aziëlaan in Utrecht

  • 85 m2
  • 3 rooms
  • 26 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Ruim gestoffeerd 3 kamer appartement van ca. 86m2 met balkon aan de Aziëlaan per 01 februari 2022 beschikbaar voor € 1.390,- per maand exclusief.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping van een complex dat bestaat uit 132 appartementen verdeeld over 17 verdiepingen is goed onderhouden en beschikt over een liftinstallatie met 3 liften.
Bij binnenkomst vanuit de hal heef u toegang tot de ruime woonkamer van ca 35m2 die beschikt over een open keuken, die is v.v. diverse inbouwapparatuur. Tevens geeft de woonkamer ook toegang tot een ruim balkon van ca12m2. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers van 18m en 14m2. Er ieen separate badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting en er is een separaat toilet.

Ligging
Het appartement ligt ideaal tegenover park Transwijk, het grootste stadspark van Utrecht, Winkels om de dagelijkse boodschappen te doen bevinden zich op loopafstand. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op ‘t Ledig Erf (een van de gezelligste plekjes van Utrecht) of bij het Centraal Station. Ook rijdt u zonder enige moeite de snelweg op richting Amsterdam, Den Haag of Den Bosch.

Details
- Nieuwe foto's volgen.
- Eigen berging in de onderbouw.
- Verwarming middels blokverwarming.
- Voldoende parkeergelegenheid bij het appartementencomplex
- Eindschoonmaak verplicht.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 01 februari 2022.

Prijs
€ 1.390,- exclusief gebruikerslasten ( g/w/e, tv, internet en belastingen). Inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Kanaleneiland-Zuid
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map