Apartment for rent: no longer available Kovelaarstraat in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 2 kamer appartement van ca. 60m2, gelegen aan de Kovelaarstraat beschikbaar per 1 februari 2022 voor € 1.250,- exclusief.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en u komt het appartement direct binnen in de woonkamer welke zich kenmerkt door veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van een vier-pits gaskookplaat, oven en wasmachineaansluiting. De badkamer is ook gelegen op deze verdieping en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping is de slaapkamer gelegen. De slaapkamer geeft tevens toegang tot een klein balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon.

Locatie
Dit appartement is gelegen aan de Kovelaarstraat op de hoek van de Koningsweg. Deze weg verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. De vele mogelijkheden omtrent gastronomie aan het Ledigerf en de gezellige Twijnstraat zijn te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, en slechts 4 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum.

Details
- Nieuwe foto’s volgen
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 februari 2022

Prijs
€ 1.250,- exclusief gebruikerslasten g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u zich inschrijven en contact met ons opnemen.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: L. Napoleonplantsoen en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map