Appartement huren: niet meer beschikbaar Kovelaarstraat in Utrecht

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd 2 kamer appartement van ca. 60m2, gelegen aan de Kovelaarstraat beschikbaar per 1 februari 2022 voor € 1.250,- exclusief.

Omschrijving
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en u komt het appartement direct binnen in de woonkamer welke zich kenmerkt door veel lichtinval. De woonkamer heeft een open keuken die is voorzien van een vier-pits gaskookplaat, oven en wasmachineaansluiting. De badkamer is ook gelegen op deze verdieping en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping is de slaapkamer gelegen. De slaapkamer geeft tevens toegang tot een klein balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon.

Locatie
Dit appartement is gelegen aan de Kovelaarstraat op de hoek van de Koningsweg. Deze weg verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. De vele mogelijkheden omtrent gastronomie aan het Ledigerf en de gezellige Twijnstraat zijn te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, en slechts 4 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum.

Details
- Nieuwe foto’s volgen
- Huisdieren niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per 1 februari 2022

Prijs
€ 1.250,- exclusief gebruikerslasten g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen. Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u zich inschrijven en contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: L. Napoleonplantsoen en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart