Apartment for rent: 2e Delistraat in Utrecht

  • 87 m2
  • 3 rooms
  • 02 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig gerenoveerde begane grond woning met twee slaapkamers per direct beschikbaar.

Het apartement bevindt zich in de bruisende wijk Lombok. Lombok wordt getypeerd door zijn vele groente en fruit winkels. Op de Kanaalstraat zijn deze winkels elke dag van de week geopend. Het centrum van Utrecht is binnen enkele minuten te bereiken. In het centrum zijn diverse restaurants, winkels en meer te vinden. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand van de woning.

Indeling:
Entree in de ruime, afsluitbare hal.

Binnenkomst in de royale woonkamer met open moderne keuken. Aan de achterzijde een moderne patio die de ruimte van aangenaam daglicht voorziet. Op de begane grond bevindt zich aan de achterzijde een kleine ruimte die uitzicht heeft op de patio. Ideal als werkkamer. De keuken is modern en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een combi oven-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen. Deze kamer geeft toegang tot de stadse patio.

Hal met toegang tot de tweede slaapkamer. De slaapkamer heeft een prettige omvang. Tevens. vanuit de hal toegang tot de badkamer en een apart toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een luxe inloopdouche, dubbele wastafel, handdoek radiator. De provisieruimte biedt tevens ruimte voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar;
- Geschikt voor een gezin, koppel of twee woningdelers;
- Ideaal gelegen;
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming;
- Hoge kwaliteit en afwerking;
- Volledige woning voorzien van spots en raambekleding.

De genoemde prijs is exclusief G/W/L en internet. Deze kosten zijn voor rekening van huurder en komen op naam van huurder.

Bent u enthousiast geworden naar deze woning, wij nodigen u graag uit om de woning te bekijken. Een afspraak is makkelijk te maken via ons kantoor.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld echter geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring opdrachtgever. Derhalve kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Lombok-West
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map