Apartment for rent: no longer available Kromme Nieuwegracht in Utrecht

  • 65 m2
  • 2 rooms
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 65m2 gelegen aan de Kromme Nieuwegracht beschikbaar per 1 november 2021 voor € 1.280,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit prachtig pand, de opgang wordt gedeeld met het appartement op de 2e verdieping. Het appartement heeft een ruime woonkamer met half open keuken die is v.v. een kookplaat en afzuigkap. Het appartement heeft een slaapkamer van ca. 8m2. De badkamer is v.v. een bad, inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige parket houtenvloer.

Locatie:
Gelegen aan de Kromme Nieuwegracht in het centrum in de wijk 'Museum kwartier', nabij winkels, restaurants, bioscoop, theater en openbaar vervoervoorzieningen. Aan de mooiste gracht van Utrecht, één van Utrechts unieke grachtenpanden. Vanaf deze locatie is het slechts 2 wandelminuten richting “De Domtoren” waar u zich eenvoudig verder kunt onderdompelen in het prettige stads- en uitgaansleven van Utrecht.

Bijzonderheden:
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Geschikt voor maximaal 2 personen.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd van 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 november 2021.

Prijs
€ 1.280,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Nobelstraat en omgeving
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map