Appartement huren: niet meer beschikbaar Kromme Nieuwegracht in Utrecht

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd 2-kamer appartement ca. 65m2 gelegen aan de Kromme Nieuwegracht beschikbaar per 1 november 2021 voor € 1.280,- exclusief.

Omschrijving
Dit prachtige appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit prachtig pand, de opgang wordt gedeeld met het appartement op de 2e verdieping. Het appartement heeft een ruime woonkamer met half open keuken die is v.v. een kookplaat en afzuigkap. Het appartement heeft een slaapkamer van ca. 8m2. De badkamer is v.v. een bad, inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige parket houtenvloer.

Locatie:
Gelegen aan de Kromme Nieuwegracht in het centrum in de wijk 'Museum kwartier', nabij winkels, restaurants, bioscoop, theater en openbaar vervoervoorzieningen. Aan de mooiste gracht van Utrecht, één van Utrechts unieke grachtenpanden. Vanaf deze locatie is het slechts 2 wandelminuten richting “De Domtoren” waar u zich eenvoudig verder kunt onderdompelen in het prettige stads- en uitgaansleven van Utrecht.

Bijzonderheden:
- Huisdieren en roken niet toegestaan.
- Geschikt voor maximaal 2 personen.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd van 12 maanden.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 november 2021.

Prijs
€ 1.280,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief vloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Nobelstraat en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart