Apartment for rent: no longer available Jan van den Doemstraat in Utrecht

  • 100 m2
  • 4 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Prachtig ruime 4- kamer tussenwoning ca. 100m2 gelegen aan de Jan van der Doemstraat in Utrecht per direct beschikbaar voor € 1.550,- exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige tussenwoning heet op de begane grond een ruime woonkamer met half open keuken die is v.v. een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuikap. Aan de achterzijde is de ruime ruime tuin gelegen. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer gelegen die is v.v. een bad, douche en wastafel. Op de zolder verdieping is nog een 3e ruime slaapkamer gelegen. Het appartement kenmerk zicht door de prachtige glas in loodramen aan de voorzijde op begane grond. Deze zijn zowel te zien in de woonkamer als de entreehal. Kortom een prachtige woning die uitstekende geschikt is voor een gezin.

Ligging
De woning is gelegen in Tuinwijk, dit is eenn van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn, meerdere restaurants en natuurlijk het Griftpark (met restaurant), in de directe omgeving. Bovendien ben je op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend. Op dit moment is het verkrijgen van twee parkvergunningen in Tuinwijk nog mogelijk!

Details
- Oppervlakte 95m².
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.550,- per maand exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of zich inschrijven op onze website.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Tuinwijk-West
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map