Appartement huren: niet meer beschikbaar Jan van den Doemstraat in Utrecht

  • 100 m2
  • 4 kamers
  • 29 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig ruime 4- kamer tussenwoning ca. 100m2 gelegen aan de Jan van der Doemstraat in Utrecht per direct beschikbaar voor € 1.550,- exclusief.

Omschrijving
Deze prachtige tussenwoning heet op de begane grond een ruime woonkamer met half open keuken die is v.v. een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuikap. Aan de achterzijde is de ruime ruime tuin gelegen. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer gelegen die is v.v. een bad, douche en wastafel. Op de zolder verdieping is nog een 3e ruime slaapkamer gelegen. Het appartement kenmerk zicht door de prachtige glas in loodramen aan de voorzijde op begane grond. Deze zijn zowel te zien in de woonkamer als de entreehal. Kortom een prachtige woning die uitstekende geschikt is voor een gezin.

Ligging
De woning is gelegen in Tuinwijk, dit is eenn van de meest aantrekkelijke woonwijken in Utrecht. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen. Diverse winkels waaronder een Albert Heijn, meerdere restaurants en natuurlijk het Griftpark (met restaurant), in de directe omgeving. Bovendien ben je op de fiets in 5 minuten in het oude stadscentrum van Utrecht. De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de aansluiting op diverse snelwegen is aan deze kant van Utrecht uitstekend. Op dit moment is het verkrijgen van twee parkvergunningen in Tuinwijk nog mogelijk!

Details
- Oppervlakte 95m².
- Niet geschikt voor woningdelers.
- Huisdieren en roken niet toegestaan
- Eindschoonmaak verplicht
- Huurperiode van 12 maanden, met de mogelijkheid om te verlengen
- Borg gelijk aan 2 maanden huur
- Beschikbaar per direct

Prijs
€ 1.550,- per maand exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. Inclusief stoffering en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een korte periode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of zich inschrijven op onze website.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Tuinwijk-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart