Apartment for rent: no longer available Flamingostraat in Utrecht

  • 58 m2
  • 3 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze leuke, lichte, jaren 30 benedenwoning met tuin, in de geliefde Watervogelbuurt is volledig gemeubileerd en meest geschikt voor een stel of alleenstaand persoon. Het heeft 3 kamers waaronder een ruime, lichte woonkamer, een slaapkamer en een extra kamer te gebruiken als werk/studeerkamer, walk in closet, berging of anderszins. Watervogelbuurt is een rustige woonwijk, met op een steenworp afstand het gezellige Ledig Erf met z'n terrassen, restaurants en bioscoop, en de Twijnstraat waar je o.a. een supermarkt en diverse speciaalzaken vindt. Op slechts enkele minuten lopen ligt het treinstation Vaartsche Rijn, met de fiets ben je binnen 10 minuten in centrum Utrecht of Utrecht Centraal. Parkeren is hier betaald en kan voor de deur, een parkeervergunning aanvragen is mogelijk. Op 4 minuten rijden ligt de oprit naar de rondweg Utrecht.

Indeling:
Entree, gang met toilet en toegang tot de slaapkamer en de woonkamer.
De woonkamer van 8m x 3,40m heeft aan twee zijden ramen, wat het een lichte woning maakt. Slaap en woonkamer geven beiden toegang tot de achtertuin.
Aan de achterzijde, in het verlengde van de woonkamer en grenzend aan de achtertuin, een halfopen keuken voorzien van oven, 4 pits gasfornuis en een koel/vries combinatie.
In het verlengde daarvan de badkamer met douchecabine, design radiator en wastafelmeubel. Daarachter de extra kamer geschikt voor diverse doeleinden.
De tuin is gelegen op het noordoosten en is onderhoudsarm.

- Niet geschikt voor studenten en/of woningdelers,
- Roken in de woning is niet toegestaan,
- Kleine huisdieren in overleg,
- Beschikbaar voor minimaal één jaar, voor onbepaalde tijd,
- Aanvaarding per direct,
- Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Watervogelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map