Apartment for rent: no longer available Gansstraat in Utrecht

  • 55 m2
  • 3 rooms
  • 19 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 3-kamer appartement van ca. 55m2 met riant dakterras, gelegen aan de Gansstraat, beschikbaar per direct voor € 1.095,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerde appartement is gelegen op de tweede verdieping . U komt het appartement binnen in de hal die aan uw linkerhand toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamers zijn te vinden aan de voorzijde van het pand. Komend vanuit de woonkamer heeft u aan uw linkerhand toegang tot de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tegenover de badkamer bevindt zich een separaat toilet. Bovendien is er toegang aanwezig tot het riante dakterras. Tot slot zijn er twee slaapkamers te vinden aan de voorzijde van het appartement, van ongeveer 12.5 m2 en 7 m2.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Geschikt voor 2 woningdelers.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Voorschot G/W/E, tv en internet van € 150,-
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.095,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.
Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Read more with an package!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Watervogelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map