Appartement huren: niet meer beschikbaar Gansstraat in Utrecht

  • 55 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Utrecht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gestoffeerd 3-kamer appartement van ca. 55m2 met riant dakterras, gelegen aan de Gansstraat, beschikbaar per direct voor € 1.095,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerde appartement is gelegen op de tweede verdieping . U komt het appartement binnen in de hal die aan uw linkerhand toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamers zijn te vinden aan de voorzijde van het pand. Komend vanuit de woonkamer heeft u aan uw linkerhand toegang tot de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Tegenover de badkamer bevindt zich een separaat toilet. Bovendien is er toegang aanwezig tot het riante dakterras. Tot slot zijn er twee slaapkamers te vinden aan de voorzijde van het appartement, van ongeveer 12.5 m2 en 7 m2.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand en het centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen, of 3 haltes vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Klik hier voor omgevingsinformatie.
- Geschikt voor 2 woningdelers.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- Voorschot G/W/E, tv en internet van € 150,-
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.095,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Prijs is inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.
Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Utrecht
Wijk/buurt: Watervogelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart