Apartment for rent: no longer available Gansstraat in Utrecht

  • 45 m2
  • 2 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Utrecht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Gestoffeerd 2-kamer appartement van ca. 45m2, gelegen aan de Gansstraat. Beschikbaar per 1 januari 2021 voor €995,- exclusief.

Omschrijving
Dit gestoffeerde 2-kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping. U komt het appartement binnen in een hal welke aan de achterzijde toegang geeft tot de woonkamer die ook toegang geeft tot een balkon. Naast de woonkamer is de gesloten keuken gelegen, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer. Vanuit de hal is ook de badkamer te bereiken, deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Locatie
De Gansstraat verbindt de stad Utrecht met het groene achterland in de provincie. Het centrum is te vinden op loopafstand. Centraal station is ongeveer 10 minuten fietsen of 3 haltes met de bus vanaf de nabijgelegen bushalte. In de buurt is veel groen aanwezig, in een van de rustige parken of aan de singel van het centrum. Het centrum van Utrecht biedt vele mogelijkheden omtrent recreatie en gastronomie.

Details
- Huisdieren niet toegestaan.
- Roken niet toegestaan.
- De badkamer is inmiddels voorzien van een douchecabine.
- Voorschot van € 125,- per maand voor g/w/e, tv en internet.
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Beschikbaar per 1 januari 2021.

Prijs
€ 995,-, exclusief gebruikerslasten (g/w/e, internet, tv en gemeentelijke belastingen). Inclusief laminaatvloer en keukenapparatuur.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Registreer je op onze website om deel te nemen aan de bezichtigingen. Deze staan gepland op woensdag 23 december tussen 16.30 en 17.30 uur!

Read more with an subscription!

General information

City Utrecht
District/Neighbourhood: Watervogelbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map